Pokud chcete docílit, aby měl váš výrobek po nakynutí a upečení požadovaný objem, tvar, vzhled a chuť, závisí to mimo jiné na volbě vhodného typu průběžné kynárny.
Specializací LS je výroba individuálně řešených, průběžných kynáren všech typů, kde cit pro každý detail a celková propracovanost zaručuje efektivitu celého procesu kynutí. Stovky úspěšných instalací po celém světě jsou nejlepší vizitkou LS.
Naše kynárny dnes představují kombinaci moderního designu s maximální účelovostí a praktičností.
Spirálová kynárna je universální a kombinuje vlastnosti výše uvedených typů kynáren.
Podobně jako závěsová kynárna na plechy, desky a formy umožňuje výrobu jak toustového chleba ve formách, tak výrobků na plechách či deskách.
Tradiční způsob výroby volně kynutých oválných chlebů v závěsech ve tvaru žlabů.
Spolu s deskovou kynárnou se jedná o další způsob kynutí na plochém povrchu.
Největší výhodou deskové kynárny je možnost výroby velmi širokého sortimentu výrobků bez výraznějších omezení rozměrů výrobků.
Konstrukce kynárny umožňuje výrobu jak toustového chleba ve formách, tak výrobků na plechách či deskách.